Удар в слабините и юмруци след скандал между пловдивски шофьори

  • 05 октомври 2022 14:17

  • 579
  • 1
Удар в слабините и юмруци след скандал между пловдивски шофьори
© Novini.bg/ Canva

Шофьор побесня след катастрофа на бул. "Северен" и нападна пловдивчанин. Заради екшъна отнася глоба от полицията в размер на 200 лв., която била потвърдена от съда преди два дни. 

Инцидентът станал в началото на юли миналата година. Единият шофьор карал в средната лента по бул. "Северен". Преди пешеходния светофар в посока към ул. „Брезовско шосе“, той се престроил и от средна влязъл в лява пътна лента. Не пропуснал обаче движещия се в лявата лента товарен автомобил. Отрано започнал да свири, за да го пропусне, а впоследствие и да го избутва към бордюра. Така в крайна сметка последвал страничен сблъсък. 

Млад мъж твърди, че е бил жертва на необясним опит за убийство

Виновният шофьор излязъл вбесен от колата си и тръгнал с юмруци срещу колегата си по волан. При схватката очилата на потърпевшия паднали, а в опит да се защити получил още няколко удара в лицето и един удар с коляно в слабините, предаде Марица.

Бил подаден сигнал в полицията. Дошлите на място униформени разпитали шофьорите и установили, че виновен е пловдивчанинът, който се бутал да се престрои. В крайна сметка му съставили акт за 200 лв., който магистратите потвърдили. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
579 1

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.05 | 17:48

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини