Полицията разследва побоя в хижа Лескова

  • 04 октомври 2022 09:15

  • 1304
  • 2
Полицията разследва побоя в хижа Лескова
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Полицията разследва инцидент, станал в хижа близо до Своге в деня на изборите.

Хората, стопанисващи хижата, твърдят, че са нападнати и бити от група мъже от Ботевград.

От МВР уточниха пред "Хоризонт", че извършителите са установени и с тях се работи. Сигналът за нападението е подаден в полицията около 15:00 часа следобед в изборния ден. Става дума за нападение, побой и повреда на имущество в сградата на хижата. В момента полицаи от Своге и Ботевград работят по инцидента.

Пияни вандали изпотрошиха и пребиха персонала на хижа Лескова

Според разказа на работещите в хижата – мъже с джипове от Ботевград са извършили нападението. Те твърдят, че полицията не е създала достатъчно добра организация в първите часове след инцидента заради липса на екипи на МВР в изборния ден.

От болница "Пирогов" пък допълниха, че след нападението при тях е приет пострадал мъж със съмнения за мозъчно сътресение, но без опасност за живота.

От МВР уточняват, че след подаване на сигнала е започнала работа по случая, а вече тече и разследване. Заподозрените за извършители са установени и се разпитват.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1304 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.04 | 11:14

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Пацо Лисицов

2022.10.04 | 14:27

2
Здравей, аз съм Пацо, на 44 г., голямо софийски е6ач. Мога да те шия денонощно и да трупаш опит, за да правиш още по-хубави снимки. Пиши ми, ще се отзова моментално.

Добави коментар

Водещи новини