80-годишен мъж загина при катастрофа в Брезнишко

  • 03 октомври 2022 16:11

  • 1028
  • 1
80-годишен мъж загина при катастрофа в Брезнишко
© getty images
Слушай новината Слушай новината

Осемдесетгодишен шофьор на автомобил е загинал при пътнотранспортно произшествие в Брезнишко, съобщи Областната дирекция на МВР в Перник. 

Инцидентът е станал днес, около 10:40 ч., на пътя Брезник – Перник, на около един километър след разклона за с. Бабица. Ударили са се лек автомобил „Форд“, управляван от 20-годишен младеж, и „Рено“ - с водач 80-годишен мъж от софийско село.

В резултат на удара е починал шофьорът на реното. С различни травматични увреждания е негов спътник на 63 години. Местопроизшествието е посетено от екипи на полицията и пожарната.

Дрогиран шофьор на камион уби мъж в катастрофа на пътя Русе-Варна

Извършва се оглед и движението на автомобили е спряно от разклона за с. Бабица до разклона на кв. „Радина чешма“, като се пропускат автомобилите за селата Мещица, Расник и Вискяр. Причините за случилото се са в процес на установяване. 

Участъкът не е с концентрация на пътнотранспортни произшествия, коментира за БТА регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

Започнато е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1028 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.03 | 22:10

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини