Откриха трупа на 80-годишния Ангел Байрактаров, който изчезна безследно преди 11 дни

  • 29 септември 2022 12:12

  • 8085
  • 0
Откриха трупа на 80-годишния Ангел Байрактаров, който изчезна безследно преди 11 дни
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Откриха трупа на 80-годишния Ангел Байрактаров, който изчезна безследно преди 11 дни, съобщи "Марица".

Тялото е намерено в местността Узун чаршия край Асеновград. По него няма следи от насилие. Установяват се причините за настъпилата смърт. 

Пенсионерът изчезна на 18 септември. Последната връзка с него била в 20.30 часа. Тогава бил в района на село Моминско.  Ангел се е придвижил с автомобил , който е открит празен на следващия ден. Доброволци го издирваха няколко дни, като обходиха километри, но без резултат. 

Намериха обесен българин, изчезнал в Чикаго през декември

Дъщеря му също съобщи в социалните мрежи, че Ангел е открит мъртъв. По думите й, тялото било на 3 километра от изоставената кола.

"Това е район, който преди беше претърсван многократно от доброволци, полицейски кучета и водолази. Трупът е открит на 11-ия ден. Към Ангел в същия ден е отправена заплаха за смърт от човек, който го е заплашвал в течение на 15 години и срещу него са подадени стотици жалби в прокуратурата, по които не са предприети никакви мерки", твърди тя. И продължава: "Същото лице преди няколко месеца е нанесло жесток побой над Ангел и му се е заканил, че ще го унищожи и най-вероятно е изпълнил заканата си. В случая става въпрос за бездействие на прокуратурата, съчетано с чувство на безнаказаност у похитителя. В цял град се говори, че тази вражда е довела до фаталния край. Разследването по случая продължава и се надявам да възтържествува истината".

Росица Валентинова
8085 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини