След жестоката катастрофа край Монтана: Едно от децата е обезобразено и със счупен череп

  • 27 септември 2022 11:54

  • 1836
  • 0
След жестоката катастрофа край Монтана: Едно от децата е обезобразено и със счупен череп
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Едно от пострадалите деца в катастрофата с училищен автобус край Монтана е обезобразено и със счупен череп, пише BulNews. 

Припомняме, че инцидентът стана вчера рано сутринта.

Катастрофа с училищен автобус в Монтанско, има ранени деца

Малко след 7 сутринта вчера, както всяка друга сутрин, училищният автобус се е отправил към училището. В района на село Д-р Йосифово шофьорът загубил контрол над управлението и се забил челно в дърво. В превозното средство имало 2-ма ученици, на 17 и 18 години, а шофьорът е най-тежко пострадал.

"Шофьорът беше веднага приет в Спешно приемно и от операционния блок. Тежка беше операцията, но завърши благополучно. 17-годишното дете, което е седяло отпред, е с черепно мозъчна-травма с фрактура на лицеви кости, по-обезобразено е от едната страна. Другото дете е в ортопедия с фрактура на бедрена кост", каза началникът на отделението по "Хирургия" д-р Красимир Каменов.

От болницата в Монтана увериха, че няма опасност за живота на учениците. Близките на пострадалите са притеснени и търсят причините за инцидента.

Меле с училищен автобус: Возилото не е било обозначено, че кара деца

Резултатите от направените на шофьора за алкохол и наркотици са отрицателни. Вероятната причина за катастрофата е мократа пътна настилка, от падналия дъжд рано сутринта. По случая се води разследване.
 

Росица Валентинова
1836 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини