6 пъти проверявали осиновителката на детето в кома

  • 27 септември 2022 11:26

  • 1964
  • 2
6 пъти проверявали осиновителката на детето в кома
© Novini.bg/ Canva

Шест пъти социалните да проверявали как 41-годишната осиновителка на тежко пострадалото дете полагала грижи за него. Това каза директорът на "Социално подпомагане" - Пловдив Надя Танева пред bTV.

При посещенията на проверяващите всичко изглеждало перфектно и нямало никакви знаци, че може да се случи подобно нещо.
По думите на Танева, жената сама кандидатствала и сама поела грижите за малкото дете. То все още е в кома. Всички се надяват на чудо и момиченцето да оцелее. При добро стечение на обстоятелствата, то ще бъде отнето от майката.

Малко по-късно днес ще се проведе среща между социалните, полицията, прокуратурата и "Закрила на детето", за да се обсъдят следващите действия. 

Задържаха майката на 2-годишното дете, изпаднало в кома след тежки наранявания

 

Радина Лазарова
1964 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
потрес!

2022.09.28 | 17:17

2
А кои са тези корумпирани, нагли, прости и подкупни "проверяващи"? Кажете имената им, защо ги криете?! как е възможно дете да бъде дадено за осиновяване от циганка в циганския квартал?! .Как е възможно?! Не само това двукопитно чудовище от женски пол, "осиновителката", така да се каже трябва да бъде арестувана, но и "проверяващите", при това - задължително! Те са виновни за случилото се, не този изрод от женско пол, кой знае защо наречен "човешко същество"! Герберастки кадър, нали?! Ккато и "проверяващите"! Тях КОЙ ги назначи?! КОЙ?!

2022.09.27 | 12:11

1
Аха...6 пъти сте я проверявали викате...И викате една 41 годишна сама жена живееща в циганско гето е перфектния осиновител така ли? Сигурни сте били,че при нея има здрава семейна среда ,в която да го отглежда това дете,така ли? И се водите там все експерти в оценяването на тези неща,нали? Всички участвали в случая сте за затвора! Както и тези които са ви назначили на тази длъжност...Даже и тези,които са ви издали диплома,че имате знанията и уменията да работите нещо такова!

Добави коментар

Водещи новини