Хванаха пиян шофьор на пътя Летница-Крушуна

  • 19 септември 2022 15:34

  • 780
  • 0
Хванаха пиян шофьор на пътя Летница-Крушуна
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Двайсет и четири годишен мъж от София е засечен да управлява лек автомобил по пътя от Летница към Крушуна след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 2.19 промила. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Оттам добавиха, че шофьорът е задържан за срок до 24 часа в Районното управление (РУ) в Ловеч и е образувано бързо производство. Работа по случая продължава.

Увеличава се броят на установените шофьори, употребили алкохол и/или наркотици, което се дължи на засиления полицейски контрол и в рамките на акцията на пътната полиция „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“, съобщиха за БТА от полицията.

Оттам добавиха, че утре (20 септември) служители на РУ-Ловеч, заедно с представители на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и ученици от СУ „Тодор Кирков“, ще призовават с листовки водачите на моторни превозни средства да бъдат внимателни на пътя, да пазят живота на децата и да не шофират след употреба на алкохол и/или наркотици.

Ето какви мерки взема полицията във връзка със старта на новата учебна година

Последвайте канала на

Константин Тодоров
780 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини