Пиян мъж стреля безразборно в парк с деца

  • 14 септември 2022 14:40

  • 5024
  • 1
Пиян мъж стреля безразборно в парк с деца
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Криминално проявен мъж е задържан за безразборна стрелба с газов пистолет в парк в Брезник. На мястото на инцидента е имало много деца и родители. За щастие няма пострадали, съобщават от полицията.

Във вторник, около 13 часа граждани сигнализирали в РУ – Брезник, че в градския парк мъж стреля с пистолет. Полицейските служители реагирали незабавно и на място задържали 58-годишен местен жител.

Установили, че той е стрелял във въздуха със законно притежаван газ сигнален пистолет. В парка е имало много деца и родители, които не са пострадали.

Криминално проявеният и употребил алкохол мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

След гонка и стрелба: Дадоха на прокурор 19-годишния мъж, шофирал без книжка

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 1 от НК, работата продължава под надзора на прокуратурата.

Цветелина Кирилова
5024 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.09.14 | 17:03

1
В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

Добави коментар

Водещи новини