Внезапно изскочил кон на пътя уби шофьор в Силистренско

  • 12 септември 2022 12:54

  • 5038
  • 3
Внезапно изскочил кон на пътя уби шофьор в Силистренско
© Novini.bg/ Canva

Петдесет и шест годишен мъж е загинал при пътнотранспортно произшествие, станало на 11 септември около 10:00 часа по пътя между селата Царев дол и Търновци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра. 

Мъжът е шофирал лек автомобил „Опел“ и се ударил в излязъл на платното кон, а след това в крайпътно дърво.

Загинал е на място, но пътувалите с него две жени, двама мъже и едно дете не са пострадали. По случая е образувано досъдебно производство.

През август в Силистренско е имало 29 пътнотранспортни произшествия при 32 за същия период на миналата година, по данни на Областната дирекция на МВР.

Жена загина, мъж и две деца са пострадали при челен сблъсък в Силистренско

Увеличен е обаче броят на тежките пътнотранспортни произшествия - 13, при 6 за същия период на миналата година. Ранените са 18 при 10 за миналата година. През изминалия месец при пътен инцидент е загинал един човек, за миналата година за същия период няма загинали.

Радина Лазарова
5038 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Аз

2022.09.12 | 13:55

3
Кон, каруци, цигания до шия! Циганска държава! До кога управляващите ще позволявате впрягът на животни? Зоо-полция кога? И без това куките са излишно много. Преквалифицирайте ги в зоо-полицаи. Циганите изсякоха дърва, колкото половин амазонка! Видиш ли го на пътя - конфискуваш коня и каруцата и готово! Коня се дарява на хора, кито гледат, а каруцата-за скрап. Това е. Иначе си оставаме циганска 
Аз

2022.09.12 | 13:54

2
Кон, каруци, цигания до шия! Циганска държава! До кога управляващите ще позволявате впрягът на животни? Зоо-полция кога? И без това куките са излишно много. Преквалифицирайте ги в зоо-полицаи. Циганите изсякоха дърва, колкото половин амазонка! Видиш ли го на пътя - конфискуваш коня и каруцата и готово! Коня се дарява на хора, кито гледат, а каруцата-за скрап. Това е. Иначе си оставаме циганска държава

2022.09.12 | 13:19

1
Конят добре ли е?

Добави коментар

Водещи новини