Шофьор без книжка помете колоездач в Кючука и избяга

  • 07 септември 2022 14:53

  • 885
  • 1
Шофьор без книжка помете колоездач в Кючука и избяга
© Novini.bg/Canva

31-годишен шофьор с БМВ помете възрастен велосипедист в пловдивския квартал "Кючук Париж" и избяга.

Инцидентът станал към 14 часа в понеделник на ул. "Димитър Талев", съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. Тогава немското возило блъснало 67-годишния колоездач и си тръгнал с мръсна газ. Веднага бил подаден сигнал на тел. 112. Служители на Първо районно се отзовали на сигнала и започнали светкавично издирване на беглеца. 

Кола помете велосипедист и се спря в детска площадка в Пловдив

Блъснатият е тестван с дрегер, като резултатът е отрицателен. След оказан медицински преглед, мъжът е освободен за домашно лечение. Последвалите оперативни и издирвателни действия довели до бързото залавяне на избягалия водач на БМВ-то.

Справка в полицейските регистри показала, че той е с отнета книжка след наложено административно наказание. Пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано е бързо производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
885 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2022.09.07 | 15:35

1
Сега го пуснете, за да ви прегази утре същия този кретен. Жалко, че махнаха лагерите на бай Тошо, такива като този са само за там - 15-20 часа работа на вода и едно парче хляб. След това няма да се сети за престъпления, но ако пак ги извършва, просто да отиде за 20 години в затвора. Като разберат подобните човекоподобни какво се случва и ще спрат да се правят на мъже.

Добави коментар

Водещи новини