Пияни скандалджии размахват нож и постолет във Велико Търново

  • 07 септември 2022 12:21

  • 33782
  • 0
Пияни скандалджии размахват нож и постолет във Велико Търново
© Novini.bg/Canva

Двама мъже са задържани за хулиганство в РУ Велико Търново.

На 6 септември в 23:45 часа на телефон 112 е получен сигнал, че около 23:30ч. на ул. „България“ във Велико Търново до денонощен магазин лице, употребило алкохол, заплашва със саморазправа гражданин. На място са изпратени полицейски служители, които установяват три лица на възраст между 25 и 41 години.

Шофьор заплаши мъж с пистолет в Полски Тръмбеш

41-годишният извършител обиждал и отправял закани към преминаващите граждани, както и към намесилите се служители на частна охранителна фирма. Агресивният мъж дори дръзнал да размаха пистолет срещу гардовете. Извършителят, жител на София е задържан за срок до 24 часа.

В РУ- Велико Търново е образувано е досъдебно производство.

На 5 септември в 22:01ч. на телефон 112 е получен сигнал за друг агресивен мъж в нетрезво състояние, който вилнял на ул. „Васил Левски“. Изпратените полицейски служители установили 41-годишен търновец, който сипел псувни и неприлични изрази, показвал нож и се държал оскърбително спрямо гражданите и служителите на реда.

Той е задържан, а на следващия ден с определение съдия от Районен съд-Велико Търново административното производството е прекратено. Материалите са изпратени на Районната прокуратура за образуване на досъдебно производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
33782 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини