Микробус с 40 мигранти катастрофира в Костинброд след гонка с полицията

  • 04 септември 2022 15:57

  • 1663
  • 2
Микробус с 40 мигранти катастрофира в Костинброд след гонка с полицията
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

В резултат на предприето незабавно преследване и заградителни действия е задържан микробус, превозвал група мигранти, съобщават от МВР.

Заловен е 31-годишният шофьор, опитал да избегне полицейската проверка.

Заловиха 50 мигранти на главен път в Бургаско

Полицейските действия са осъществена от служители на СДВР и ОДМВР-София. Към 14.30 часа екипи на СДВР засичат микробус, който се е движел с висока скорост по околовръстния път. Шофьорът не спира на подадените сигнали. Незабавно са предприети действия по проследяването и задържането на превозното средство, в които активно се включват полицаи от ОДМВР-София. Според данните до момента, в района на Костинброд, след като преминава през различни улици, шофьорът прави рязко обратен завой към София и преди излизане от Костинброд за малко намалява скоростта и скача от превозното средство, което на собствен ход спира, удряйки три паркирани автомобила. 

След кратко преследване водачът – 31-годишен, е задържан. В микробуса е установена група от мигранти, самоопределили се като граждани на Сирия. Огледът на място продължава и в момента.

Теодора Павлова
1663 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2022.09.04 | 16:06

1
Е как преди месец нямаше заловени, може би не са минавали хахааааа, колко ли граничари, полицаи и канлджии са направили гуши като пеликани и сега се смеят на тъпаците

2022.09.04 | 17:09

2
тия сигурно обикалят страната от времето на Бойко Борисов...

Добави коментар

Водещи новини