Екшън на АМ "Тракия": Преследваха издирван чужденец с крадена кола, поел към Пловдив

  • 31 август 2022 13:50

  • 7646
  • 1
Екшън на АМ "Тракия": Преследваха издирван чужденец с крадена кола, поел към Пловдив
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Истински екшън се разиграл на АМ "Тракия" снощи. Около 20 часа патрул на софийската полиция получил сигнал от оперативната дежурна част, че шофьор с крадена кола пътува към Пловдив. Униформените получили заповед да спрат возилото и да задържат седналия зад волана.

Незабавно били организирани заградителни действия, при които след около 10-ина минути служителите на реда засекли колата и я последвали с включена светлинна сигнализация. Шофьорът не спрял, което наложило полицаите да предприемат бързи действия по принудителното му спиране, съобщиха "Марица". 

След преследване: Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас, има загинали полицаи

Чрез професионални маневри с патрулния автомобил те успели да застигнат и безопасно да спрат беглеца в района на 34 км на аутобана.

Първоначално седналият зад волана отказал да представи документите си за проверка, поради което спрямо него били използвани белезници. От извършените справки е установено, че 38-годишният чужденец и автомобилът са обявени за общодържавно издирване. След оглед на местопроизшествието са предадени на разследващите органи.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7646 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини