83-годишен мъж пострада при инцидент с газова бутилка

  • 17 август 2022 11:35

  • 801
  • 0
83-годишен мъж пострада при инцидент с газова бутилка
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

При инцидент с газова бутилка е пострадал 83-годишен в Плевен, който е настанен в болница. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Газовата бутилка е запалила терасата на апартамент в жилищен блок. Пострадалият е с обгаряния от пожара в жилището му на улица "Васил Левски". Сигнал за случая е подаден в 11:00 часа вчера. На място незабавно са изпратени служители от плевенската противопожарна служба. До пристигането на екипа пламъците били потушени. Причина за произшествието е техническа неизправност на газовата бутилка. На пострадалия мъж е оказана медицинска помощ и е настанен в болнично заведение.

Взрив на спукана тръба с газ разтърси Враца

През изминалото денонощие са горели сухи треви и стърнища в ж. к. „Дружба” в Плевен, в землището на Червен бряг, Тръстеник, както и в землищата на селата Петърница, Бъркач, Дисевица, Радишево, Радомирци, Бацова махала, Комарево и Опанец.

Бързата намеса на екип от Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Кнежа е спасила 370 дка царевичен блок и 150 дка слънчогледов блок. Причина за инцидента е човешка небрежност.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
801 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини