Тежка катастрофа в София, има ранени

  • 08 август 2022 21:36

  • 5530
  • 1
Тежка катастрофа в София, има ранени
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Тежък пътен инцидент стана в столицата в час пик. Двама души са с опасност за живота след като самокатастрофирали на "Цариградско шосе". Автомобилът им се е ударил челно в осветителен стълб и е със смазна предна броня.

Инцидентът е станал минути след 19 часа тази вечер на метри от спирката на градския транспорт пред бившия хотел "Плиска". На място са пристигнали полиция, пожарна, както и три линейки. По информация на Спешна помощ мъжът на 45 и пътувалата с него 29-годишна жена са били в тежко състояние с множество наранявания. Настанени са в реанимацията на болница "Св. Анна".

Teжка катастрофа с жертви край Добрич-семейство загина, детето им оцелява

Мъжът е с тежки фрактури на крайниците, а жената - с гръдно-коремна травма. По информация на NOVA през 2019-а година водачът е хванат да шофира след употреба на наркотици, поради което книжката му е била отнета за 6 месеца. Предстои и на двамата да се вземат кръвни проби.

Сред възможните версии е шофиране с несъобразена скорост в бус лентата. Движението в района на пътния инцидент беше затруднено и се стигна до сериозни задръствания. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5530 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.

2022.08.08 | 23:25

1
Тава софиянци са слаби шофьори, ако беше в провинцията щяха да са се ударили поне три автомобила и поне толкова жертви .

Добави коментар

Водещи новини