Фризьорка от Пловдив обира жилища на клиенти

  • 08 август 2022 14:14

  • 16997
  • 1
Фризьорка от Пловдив обира жилища на клиенти
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Фризьорка от Пловдив се озова в ареста, след като бе хваната в момент на кражба от апартамент. Жената е на 37 години и практикува професията си от дълги години. По неофициални данни работи в града под тепетата и в Асеновград, пише "Марица".

Запознати твърдят, че месеци наред е тарашила жилищата на свои колеги и приятели, докато отсъстват. Фризьорката незабелязано взимала ключовете им, след което пристъпвала към действие. Тъй като постоянно си споделяли на работното място кой какви планове има, 37-годишната жена знаела със сигурност кога даденият апартамент ще бъде празен и удобен за тарашене. Основна мишена били пари и накити.

Обраха адреналинката Яна в Свети Влас, дава награда за залавянето на крадеца

Малко след 23 часа в събота проникнала в жилище до парк „Белите брези“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“. От полицията съобщиха за „Марица“, че съседи чули шум в апартамента, а знаели, че хората ги няма. Притеснили се и подали сигнал на тел. 112. Така униформени от Първо районно пристигнали на място и хванали в крачка бандитката. Фризьорката е отведена в ареста за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, добавиха още от МВР.

Въоръжен ограби столичен сексшоп

В социалните мрежи пловдивчанка се жалва от кражбата, тъй като била в дома на своя роднина, и търси още пострадали от действията на фризьорката. По нейни думи, крадлата е арестувана в момент на тършуване от два апартамента. За втори удар в същата нощ обаче няма потвърждение от органите на реда. В социалните мрежи е отправен призив хората, които познават въпросната бандитка, да си отварят очите на четири. "Tя е арестувана, но много хора не знаят, че тя ги е обрала", смята пловдивчанката.

Причините за действията на фризьорката остават неясни. Според някои, е възможно да е натрупала дългове, които не може да покрива. Според други, просто е открила лесен начин за бързо забогатяване.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
16997 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Еми...

2022.08.08 | 15:02

1
Здравка Клинчева ли се е казвала случайно? А, не, Здравка беше сервитьорката...

Добави коментар

Водещи новини