Дрогираният от КАТ-Пловдив се покая, полудявал без диазепам

  • 05 август 2022 14:58

  • 1856
  • 1
Дрогираният от КАТ-Пловдив се покая, полудявал без диазепам
© plovdiv24.bg
Слушай новината Слушай новината

"Ива, ела да ме видиш утре!". Това извика Александър Паталенски пред медиите, използвайки трибуната, за да призове дама, присъстваща на процеса, да го посети, пише "Марица".

49-годишният Паталенски се извини на всички за действията си в двора на КАТ-Пловдив. "Искам да се извиня на всички засегнати. Бях под въздействието на силни емоции. Невинаги има връзка между това, което се вижда на екрана и това, което е реалната причина. Един миг разсеяност слага край на живота ми. Това, което щеше да последва в деня след инцидента, щеше да бъде най-щастливата седмица в живота ми. А стана най-кошмарната", посочи Паталенски. 

Истински екшън е било задържането на забилия се в КАТ-Пловдив шофьор

След като съдията му даде думата, джигитът допълни: "Наистина страдам от биполярно разстройство. Исках диазепам, за да се успокоя, но не ми дадоха". 

Адвокатът му посочи, че клиентът му употребява антидепресанти. Официално не е освидетелстван, но се е лекувал инкогнито от психичното заболяване. Посещавал е психиатър в София.

За деня на инцидента твърди, че е употребил лекарства, които драгчекът отчита като амфетамини. Това е и причината да поиска да даде кръвна проба за химичен анализ. Резултатите все още се очакват. Паталенски признал, че полудява. Затова адвокатът му Боян Цонев иска по-лека мярка от "задържане под стража". 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1856 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamatis

2022.08.05 | 15:17

1
Лице, което познавах получи параноидна шизофрения след ПЪРВИЯТ прием на амфетамин! Някои хора предразположени към психични заболявания, не трябва да припарват към амфетамини и производните им!

Добави коментар

Водещи новини