"София-Запад": Георги Семерджиев не е един от нас

  • 18 юли 2022 20:17

  • 6553
  • 3
"София-Запад": Георги Семерджиев не е един от нас
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Фракцията с привърженици на футболния "Левски" - "София-Запад" разпространи позиция за асоциирането на участници в две тежки катастрофи с нея. Конкретен повед стана инцидентът, предизвикан от Адриан Христов, при който бе блъснат и пострада тежко пешеходец, а впоследствие при проверка за употреба на дрога тестът се оказа положителен за марихуана. В края на становището от клуба на привържениците се разграничиха с Георги Семерджиев, обвиняем, за катастрофа, предизвикана от него, довела до смъртта на две момичета край хотел "Хемус" в София.

Надрусан водач помете пешеходец в столицата, мъжът е с опасност за живота

"Във връзка с разпространената информация, че "шефът на София Запад" е блъснал човек на пешеходна пътека, сме задължени да заявим следното: Лицето Адриан Христов никога не е бил шеф на София Запад. Няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 г., тъй като беше отстранен от нея по редица причини. В последните години се изявява като лидер на Блок 5. Разбираме аспирациите на журналистите за трупане на импресии, но нека не разпространяват "сензационна" и удобна на МВР информация без проверка на фактите", призовават от фракцията.

Майката на едно от момичетата, убити в катастрофата на бул. „Черни връх“: Съжалявам Георги Семерджиев

П.С. Георги Семерджиев също не е свързан със София Запад, въпреки изписаните лъжи по темата", се казва в позицията, публикувана на официалната фейсбук страница на "София-Запад".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6553 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.07.18 | 22:31

3
Защо? Различни от вашите наркотици ли продава?
Sarbeca Z

2022.07.18 | 21:50

2
Ваш човек е

2022.07.18 | 21:31

1
наркодилърските говеда нещо са се разквичали отново.

Добави коментар

Водещи новини