Задържаха трима наркодилъри в София

  • 13 юли 2022 11:17

  • 2582
  • 0
Задържаха трима наркодилъри в София
© Getty Images/Guliver
Слушай новината Слушай новината

Трима мъже, съпричастни към престъпления, свързани с наркотични вещества, са задържани в хода на полицейски действия от служители на сектор „Наркотици“ при СДВР.  Тримата са разпространявали наркотици на територията на квартал „Мусагеница“ в столицата, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР).

Единият - 19-годишен, е арестуван непосредствено след продажба на наркотици, а другите двама, на 19 и на 20 години - в жилище, ползвано от тримата. 

В апартамента са намерени и иззети множество различни по вид разфасовки, съдържащи тревиста маса, вещество на бучки и прах, както и таблетки. Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетите количества са 4.380 кг коноп, 65 грама амфетамин, 3.22 грама кокаин и 9.06 грама MDMA.

Спипаха голямо количество дрога в столицата

След доклад на материалите, събрани по образуваното досъдебно производство, в Софийската градска прокуратура тримата са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 354 а от НК. Наложени са им мерки „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2582 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини