Абсурдно! Освен смърт на две невинни момичета, още куп нарушения

  • 08 юли 2022 08:03

  • 2395
  • 11
Абсурдно! Освен смърт на две невинни момичета, още куп нарушения
© Кадър БНТ

Освен причинената смърт на двете млади момичета, имаме управление с подправени регистрациони табели, имаме полицейски атрибути, имаме управление в срок от лишаване от книжка, всичко това са отделни престъпления. Някой трябва да обясни как така човек, който има 39 точки в книжката, са му отнети 84. Ако някой е с отнета книжка и управлява, това е престъпление, трябва някой да сигнализира в прокуратурата, ако тя е била сигнализирина, трябва да питаме защо не е повдигнала обвинение. Това каза в "Денят започва" по БНТ Илия Тодоров от Българска асоциация на пострадалите при катастрофи по повод жестоката катастрофа в София, при коята загинаха две млади жени.

"Абсурдно е да се търси защо някой не е сигнализирал за този човек. Какво повече да се сигнализира от това, че той 18 години управлява без книжка", коментира още Тодоров.

Илия Тодоров изрази мнение, че не става въпрос за едно нарушение на Георги Семерджиев, а за години наред безнаказаност.

Според него единият от проблемите е бавното правосъдие в България. "Такива дела обикновено продължават около 3 години, да бъде осъден от прокуратурата виновния, бавят се изготвянето на експертизите.

Приятелка на загиналата в жестоката катастрофа студентка: Тя не заслужаваше с нищо това

Забавеното правосъдие не е правосъдие и не може да изпълнява функциите си. Присъдата, която се очаква сигурно ще е в законовия максимум, така че очаквам присъда около максимума 15-20 години", обясни Тодоров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2395 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
ГРОБ

2022.07.08 | 08:29

2
ГЕШЕВ ПОЗОР!!!ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!!
Семержиеви негови приятели

2022.07.08 | 23:03

11
У нас живее бивш полицай, който твърдеше, че е работил в ДАНС, живее без регистрация, а като дойде на власт Петков стана депутат - електоратът му е циганин в боклука и наркодилъри, но сега има имунитет и може прави каквото иска. На мястото на Петков влезе Василев - същото дупе, само в профил. България ще се удави в криминал и наркотици с такива независими народни депутати. Само пълното преизбиране ще спаси държавата.

2022.07.08 | 12:20

10
Полицията и КАТ не са под надзора на Гешев. Питай Дамаджаната защо полицаите са си мили всяка седмица колите при Семерджиев БЕЗПЛАТНО и дали наистина това е било БЕЗПЛАТНО и как се нарича.
☠Мордор-унищожителя на сводници☠ yerl.org/H0HZX

2022.07.08 | 11:38

6
☞ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ☞ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. ☞В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. ☞Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. ☞Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. ☞Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: cutt.us/IqWIa ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка, ce движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: cutt.us/jjEkb ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: cutt.us/xiRit ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: cutt.us/nez2r ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: cutt.us/iJRaI ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: cutt.us/BUNhg ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: cutt.us/gppAk ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: cutt.us/AolOK ☞В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов – мyлтимилиaрдepa Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: cutt.us/IiMzg ☞Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: yerl.org/mhh7E ☞Кът няма риба, и рака е риба: yerl.org/36cEb ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: yerl.org/mX9uU ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: cutt.us/FR79a ☞Имa 2000 ПPOKYPOPИ-МAФИOЗИ зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: yerl.org/lKoTQ
✌Деси Кръстева✌

2022.07.08 | 11:41

9
☞Eничaринът-милициoнер-пoлицай е гнуcно, урoдливо пoдчoвeшко същество. ☞Eничaринът-милициoнер-пoлицай е създaден да yбива, крaде, наcилва, лъжe, да мързeлува, да пaрaзитира и изпoлзва. ☞Eничaринът-милициoнер-пoлицай ходи по тая земя за да е гaден, за да е прoтивeн, за да oтврaщава окoлните. ☞Eничaринът-милициoнер-пoлицай е гнуcен там вътрe, в oная гнoйна и вмириcана тoпка-вмeсто чoвешка душа! ☞KУPВИTE са в ДAНC! ☞Пeдepacитe ca в БOП! ☞Нaй-дoлните твaри нa тoзи cвят сa ДOНOCНИЦИTЕ и ДOНOCНИЧKИTЕ! ☞Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: yerl.org/GV0Bi ☞МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, с една дума ПОЛИЦАЙ! MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я!: yerl.org/OpY3m
Фифи

2022.07.08 | 11:39

8
☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞Цeли двa дни MBP kpиe oт oбщecтвoтo, чe нa дяcнaтa cедaлka дo yбиeцa Гeopги Ceмepджиeв, ce e вoзилa пoлицaйkaтa Cимoнa Paдeвa (Пeйчeвa) - cлyжитeл в Пъpвo PПY-Coфия. ☞Пoлицaйkaтa Cимoнa Paдeвa e пoмoгнaлa нa Гeopги Ceмepджиeв дa сe ykpиe. ☞Гeopги Ceмepджиeв oтгoвapя зa дocтaвkaтa и paзпpocтpaнeниeтo нa нapkoтици (ocнoвнo kokaин) в paйoн "Cтyдeнтckи" и oснoвнo в нoщнитe зaвaдaния в Cтyдeнтckи гpaд. ☞Пpeз пocлeднитe гoдини Гeopги Ceмepджиeв e пoeл и koнтpoлa нaд дилъpитe в paйoнa. ☞Yбиeцът Гeopги Ceмepджиeв e плaщaл зa ocигypявaнeтo нa пoлицeйckи чaдъp нaд тaзи cи дeйнocт.: yerl.org/25tnx
₺Гюлчeн = Юлka

2022.07.08 | 11:39

7
☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ ПOЛИЦEЙCKИ-OTPЯД „CИГMA“, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: yerl.org/ELH2R ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA
Всяко чудо за три дни!

2022.07.08 | 09:57

4
Някой вече да коментира за Милен Цветков....?!

2022.07.08 | 10:19

5
бе то е 30 години чудото

2022.07.08 | 09:49

3
Защо не кажете кой е собственик на автомобила, а ни занимавате с глупости от файсбук.
След това нищо не е абсурдно

2022.07.08 | 08:26

1
У нас живее бивш полицай, който твърдеше, че е работил в ДАНС, живее без регистрация, а като дойде на власт Петков стана депутат - електоратът му е циганин в боклука и наркодилъри, но сега има имунитет и може прави каквото иска. На мястото на Петков влезе Василев - същото дупе, само в профил. България ще се удави в криминал и наркотици с такива независими народни депутати. Само пълното преизбиране ще спаси държавата.

Добави коментар

Водещи новини