Ген. Тенчо Тенев: Тепърва ще се разбере дали швейцарската книжка на Семерджиев е фалшива

  • 07 юли 2022 07:42

  • 2145
  • 1
Ген. Тенчо Тенев: Тепърва ще се разбере дали швейцарската книжка на Семерджиев е фалшива
© Кадър - Нова телевизия

Не е нормално да кажеш на близките, които търсят децата си, че инициалите съвпадат, все пак това са хора и съдби. Това заяви началникът на КАТ-София ген.Тенчо Тенев.

Той разказа, че екип на Пътна полиция е бил повикан, за да направи тест за наркотици на Георги Семерджиев на 11 юни и той е показал, че е шофирал с повече от един вид амфетамини. В 7-мо РПУ е трябвало да бъде задържан водача според законите на страната, обясни ген. Тенев.

Изведоха Георги Семерджиев от дома му

Тепърва предстои да разберем дали швейцарската му книжка е фалшива или не, каза той.

Пътната полиция е административно - наказващ орган, заяви ген.Тенев и допълни, че не може да коментира какво се е случило в 7-мо РПУ и защо не е бил арестуван.

Георги Семерджиев има отнети 89 точки, което означава, че е карал безразсъдно и е имал множество нарушения. Когато отидохме на местопроизшествието видяхме, че има синя лампа и стоп палка по образец на МВР. Трябва да се ползва само от служители на МВР с униформа, категоричен е ген. Тенев.

По думите му в тъмната нощ на денонощието трудно се виждат номерата, но имат над 1000 санкционирани водачи на същия булевард.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
2145 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гешев

2022.07.07 | 08:58

1
Какъв генерал пък може да е тоя в униформата , по ми прилича на вдигач на бариера или охранител в Лидл или Била , какво ще установяваш бе льольо , ми нали тоя с татуитовките ви храни половината КАТ София бе . Мизерници ...

Добави коментар

Водещи новини