Пожар изпепели известно русенско заведение

  • 28 юни 2022 07:34

  • 969
  • 2
Пожар изпепели известно русенско заведение
© Pixabay

Пожар изпепели известно заведение в Русе.

Огънят е лумнал в малките часове на неделния ден.

Пожар в жилищна сграда в София

Първи пламъците видели хора от съседна игрална зала. Позвънили на 112 и на собственика на обекта. Пожарникарите се отзовали за по-малко от 20 минути, почти за толкова пристигнал и собственикът Пламен Господинов.

„Случи се в 4 часа сутринта, като първите ни съмнения бяха, че някъде е дало на късо, защото казаха, че ресторантът гори отзад. Мислехме, че е в задната част”, разказа пред Нова телевизия той.

След като пламъците били загасени, Пламен Господинов разбрал, че пожарът е умишлен. Пожарникарите намерили до прозорците на заведението пластмасова туба, в която  имало малко количество бензин. 

„Установи се, че с нея е заливано през каналите на плъзгащата дограма с бензин и започнато да се залива и градината отпред, но тубата е оставена. Миришеше силно на бензин и общо взето щетата е тотална”, каза още Господинов.

Той казва, че не е получавал заплахи. Отдавна е в бранша и е бил в добри отношения с всички свои колеги.

Десислава Станева
969 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
111

2022.06.28 | 11:44

2
Само като му видех татусите по целото тяло ми стана ясно що за ресторантьор е тоя.СПоред мен най-вероятно е земал некое младо момче на работа обаче не му е платил и младия е реишл да му покаже дали ще прави повече така хаха

2022.06.28 | 08:59

1
Всички да изгорят . Тия клоаки са свърталища за утайката на обществото.

Добави коментар

Водещи новини