СДВР разкри дали Алена Щерк е подавала жалби срещу бившия си

  • 31 май 2022 13:25

  • 3311
  • 0
СДВР разкри дали Алена Щерк е подавала жалби срещу бившия си
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

След като синът на убитата от бившия си приятел Алена Щерк заяви, че майка му е подавала жалби за психически тормоз срещу Виктор Спига, от СДВР утозниха дали това отговаря на истината.

На 02.02.2022 г. в Трето РУ е получен сигнал по телефона от 47-годишна жена -  обяснила, че е притеснявана от бившия си приятел. Адресът е посетен от полицейски патрул. Мъжът е предупреден. Потърпевшата е поканена да подаде жалба в районното управление, което не се е случило.

На 11.02.2022 г. на тел. 112 е получено съобщение от 47-годишна жена за скандал между нея и бившия й приятел. Сигналът е насочен към Шесто РУ. При посещението на адреса от екип на районното управление мъжът не е открит, не са установени данни за физическо насилие. Жената отново е поканена да подаден заявителски материал, но тя не се е явила в РУ.

Синът на убитата Алена: Майка ми подаде жалби срещу Виктор Спига

На 11.04.2022 г. в Седмо РУ Алена Щерк заявява, че бившият й приятел не е върнал в определения срок личния й автомобил, който тя доброволно му е дала да ползва. По случая е образувана преписка и материалите са изпратени в прокуратурата. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3311 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини