Задържаха мъж край Карлово, транспортирал 31 мигранти

  • 30 май 2022 14:30

  • 566
  • 1
Задържаха мъж край Карлово, транспортирал 31 мигранти
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

29-годишен шофьор на микробус, превозвал нелегални мигранти, е задържан в полицията в Карлово.

Около 11 ч. днес патрулиращ полицейски екип на Подбалканския път направил опит да спре микробус с русенска регистрация, но водачът не изпълнил разпореждането. След кратко преследване движението на превозното средство било преустановено принудително на входа на Карлово и проверката установила, че в багажния отсек пътуват 31 чужди граждани без документи за самоличност.

Закопчаха двама каналджии, превозвали мигранти

Всички са мъже, на видима възраст между 20-25 години. Осем от тях са откарани в болница за оказване на спешна медицинска помощ. В районното управление е отведен 29-годишният водач. За случая е уведомена Районна прокуратура. Работата продължават и служители от пловдивския сектор „Миграция”.

Теодора Александрова
566 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Удавете ги тия ГОИ...

2022.05.30 | 14:40

1
Нямат ли надраскани по ръцете/краката св*ас*ти*ки, тотенкопф, портрети на Хи*тл*ер, надписи Бяла Гордост/Сила - давете ги смело тия ГОИ... Ние в Европа сме / пак сме си нацисти/фашисти и тук подркрепяме/симпатизираме и най-вече ОБИЧАМЕ нацисти/фашисти - като нашите братя и сестри от Азов!!! Ааааааа - за малко да забравя...!!! Все пак, ако са сходни мургавелковци - ги питайте нещо на иврит, че може да са нашите братя ционисти/нацисти/фашисти от Израел, а те въпреки цвета на кожата им, гърбавите им носове, и другите множество малформации/недъзи, които по принцип не се вписват много, много в устава, за "правилен" арийски екземпляр - все пак са си от нас... Вижте ги само колко последователно/методично/систематично избиват Гоите от Палестина през няколко месеца...!!! :)

Добави коментар

Водещи новини