Заплита се случаят с изчезналата жена от София

  • 28 май 2022 21:06

  • 12872
  • 2
Заплита се случаят с изчезналата жена от София
© bulphoto (архив)

Днес стана ясно, че столичната полиция издирва 47-годишната жена Алена Щерк. Жената е в неизвестност от вчера. Сигналът, че я няма е подаден от семейството ѝ. От МВР издирват и бившия приятел на жената, с когото имат общ бизнес.

Часове наред продължи днес огледът на полицията в „Бояна”.

47-годишната Алена е била видяна за последно в четвъртък вечер, в центъра на София.  Снощи е бил подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперацията се е за действал паник бутон, а жената не си вдигала телефона. Колата ѝ е била в гаража, предаде Нова телевизия.

47-годишна IT специалистка е обявена за издирване

Тя е имала бизнес с вина, преподавател е по танци, а от скоро и IT специалист.

Близкият ѝ приятел Любомир Методиев е сред първите, които опитали да се свържат с нея. „Сигналът е бил подаден от нейните близки. Този паник бутон е задействан, след като е проверено, че в апартамента не е имало взлом. Не е имало никакъв контакт с нея. Не мога да знам защо ѝ е този паник бутон. Дали е бил взет по повод, или просто е бил наличен в апартамента, в който е живяла. Може да е имала нещо предвид, понеже имаше известни проблеми с предишна връзка”, обясни той.

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в „Бояна”. „Тя е била видяна в четвъртък вечерта на „Солунска”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с дрехи. Било е вечерта към 21:00 ч. и е изглеждала притеснена и забързана”, добави още Методиев.

Полицаите открили автомобила на жената в гаража. Часове наред продължи огледът му.

Мая Йорданова
12872 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.05.28 | 22:23

2
имала бизнес с винa, преподавател е по танци, а от скoро и IT специалист - хахахахаха
Сандра

2022.05.28 | 21:46

1
Да, но трябваше Горанов да бъде оплют!

Добави коментар

Водещи новини