Запалиха автомобил на служител на ДАИ в Пазарджик

  • 26 май 2022 12:40

  • 739
  • 0
Запалиха автомобил на служител на ДАИ в Пазарджик
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Опожариха автомобил на служител на ДАИ в Пазарджик. Всичко това се е разиграло в нощта срещу четвъртък пред дома на служителя.

Автомобилът е бил запален час след полунощ, разказаха хората от блока, които  първо чули гръм, а след това видели пламъците.

„Събудих се от силния гръм. Излязох на терасата и видях, че колата гори. Обадих се на пожарната”, разказва пред NOVA Спас Димитров, който е съсед на потърпевшия.

Това е втори запален автомобил за една година на служителя на ДАИ. Твърди, че този път предната част на колата е залята с коктейл Молотов.

Смята, че покушението е опит за сплашване.

„Когато слязох всичко вече беше изгасено. Имаше полиция. За първи път снощи паркирах тук колата иначе я прибирам в гаража. Запалиха я точно на моя рожден ден”, споделя Александър Иванов, който е инспектор в ДАИ-Пазарджик.

„Смятам, че е някой, на който сега съм му съставил актове. Има такива. Но това няма да ме сплаши да си върша работата качествено”, твърди Иванов.

Пламъците са стигнали до входната врата на блока. Засегнат е автомобил, който е бил паркиран в съседство.

„Отивам сутринта до магазина и виждам и не мога да повярвам какво е станало с колата ми. Щетите-отзад всичко е изгоряло. Сега се надявам на застраховката”, твърди Любов Димитрова, собственик на другата пострадала кола.

Запалиха колата на инспектор от ДАИ в Пазарджик

Хората в квартала са обезпокоени.

„Това е трети случай. На него му палят колата за втори път, а ей там до казаните преди това запалиха катафалка.Това е ужас. Не знам кой го прави”, споделя един от живущите.

От полицията заявиха, че работят по всички версии за палежа, като до този момент няма задържан.

Виолета Симеонова
739 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини