Германец скочи на катаджии във Варна

  • 26 май 2022 07:49

  • 2089
  • 4
Германец скочи на катаджии във Варна
© Pixabay

Германски гражданин нападна двама служители на „Пътна полиция”. Това се е случило на 24 май във Варна, предава Нова телевизия. 

Повод за нападението станала забележка от страна на полицаите към чуждия гражданин. Секунди след размяната на реплики мъжът започнал да буйства и нанесъл серия от удари по униформените. Полицаите са с контузии по главата и тялото. 

„От 7:30 до приключване на мероприятието бяхме ангажирани с организацията на движението към катедралния храм на кръстовището между бул. „Владислав Варненчик” и бул. „Съборни”. Бяхме поставили конуси, за да ограничим движението в посока към центъра”, разказа мл. инсп. Антоний Монев от „Пътна полиция”-Варна.

„Мъж на видима възраст около 35 г. напусна зоната на пешеходната пътека и започна да рита конусите. Попитахме с колегата ми дали има причина да прави това. Лицето беше агресивно настроено. Попитахме дали има документи в себе си, а той започна да повишава тон и да обижда. В този момент се нахвърли и нанесе юмручни удари в областта на лицето и тялото. Оказах съдействие, физическата сила приключи в момента, в който поставихме белезници”, каза още той.

Повдигат обвинение срещу двама, обиждали и били полицай в Хасково

Мъжът е бил задържан.

„За случая е докладвано на дежурен прокурор в Районната прокуратура. Образувано е досъдебно производство. Лицето е разпитано и освободено. Към момента не е привлечен като обвиняем, предполагам, че предстои това да се случи”, заяви гл. инсп. Христо Захариев, който е началник на Първо РПУ-Варна. 

Виолета Симеонова
2089 4

Коментари 4

Добави коментар

2022.05.26 | 09:59

4
Отпуснал се е човека....
ха-ха

2022.05.26 | 08:29

3
А бе, да не са му искали пари за чорба и кафе и затова да са отнесли пердаха. Щото тия от пътната полиция постоянно са гладни.
Бай Тошо!

2022.05.26 | 08:24

2
Преобърнах се в гроба,като прочетох това...!По мое време при разминаване с полицай,не смееха дори да го погледнат....
Kali

2022.05.26 | 08:18

1
Е само у нашта държавица е възможно подобно падение...ходи пробвай в Англия да налетиш на бой на униформен полицай ....и да те разпитат и освободят....хахаха...жална ти майка.... Тъжна работа...

Добави коментар

Водещи новини