Пироман рани полицай с нож в лицето в кюстендилско село 

  • 27 април 2022 13:11

  • 984
  • 0
Пироман рани полицай с нож в лицето в кюстендилско село 
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Полицай е наранен при задържане на мъж, подпалил умишлено имот в граничното село Ломница, съобщиха от Областната дирекция в Кюстендил. При инцидента униформеният е бил наранен с нож в лицето, с разкъсно-контузна рана е на главата, без опасност за живота.

Във вторник е подаден сигнал  за пожар в чужд имот – сухи треви и ниска растителност в землището на с. Ломница. Пожарът е потушен от екип на Пожарната в Кюстендил, спасена от пламъците е 50 дка смесена гора.

На място е изпратен и полицейски патрул. От автомобила, който е бил паркиран в близост до запаления терен, от задържания са иззети патрон и пистолет. Последвали са претърсване и изземване в къщата му в с. Ломница, която обитава 22-годишният мъж. Открити и иззети са два пистолета, ловна пушка и над 400 патрона от различен калибър.

При задържането мъжът, който е с постоянен адрес в Панагюрище, и е бил въоръжен с пистолет и нож, е оказал съпротива и е нанесъл телесна повреда на един от полицаите.

Досъдебни производства са образувани за деянията му. Уведомена е прокуратурата. 

Според коментари в селото задържаният често причинява пожари по имоти и в горите в района, за да се снима и да качва селфита в интернет, съобщава БНР. Задържан е няколко пъти. 

Пиян тираджия заби юмрук на полицай

Константин Тодоров
984 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини