САС измени мярката на свекъра на брутално убитата Евгения

  • 22 март 2022 13:23

  • 2847
  • 2
САС измени мярката на свекъра на брутално убитата Евгения
© Bulphoto, архив
Слушай новината Слушай новината

Тричленен състав на Апелативен съд – София с председател Пламен Дацов и членове Светла Букова и Димитър Фикиин отмени определение на Софийския градски съд, с което на Пламен Владимиров, обвинен за съучастие в убийството на 33-годишната съпруга на сина си Евгения, бе определена мярка за неотклонение „подписка“. Това съобщиха от съда. 

Апелативните съдии намират, че мярката на Владимиров следва да бъде изменена в „домашен арест“ най-вече заради множеството хронични заболявания, които налагат постоянното му медикаментозно лечение и санитарна грижа.

Майката на убитата Евгения към зет си: Изрод и убиец! Как да кажа на внука си, че си убил майка му

Според САС обаче обоснованото предположение, че Владимиров предварително е обещал помощ на сина си за укриване на трупа и заличаване на следите, ако убие съпругата си и майка на детето им, все още не е разколебано.

В тази посока има показания на свидетели, листчета със собственоръчно изписани имена на свързани с убитата Евгения лица, открити в дома на Владимиров, данни за съвместно пътуване със сина му в района на Перник - където впоследствие бе открит трупа на жената – направено часове преди убийството.

При това положение мярката „подписка“ не е правилна и законосъобразна, прецени САС. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2847 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.03.22 | 20:20

2
И на децата е ясно, че полицията, пpokypaтypaтa и cъдa служат на цигaните-cвoдници и тpафиkанти на мoмичета, на нарkотpaфиkантите, на телефонните измамници зад които стоят генерали от ДC, на авто-крадците и имотните измамници, и мачкат, и премахват тези, които си позволят да им се изпречат на пътя! За да си изясните по добре картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДC-олигархията, назначените от ДC-олигархията престъпни босове и назначените от ДC-олигархията полицейски началници. Под началник разбирайте всяка личност на длъжност началник на PПY, зам. началник на PПY, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството. Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДC-олигархията, а именно търговията с женска и детска плът, продажбата на наркотици, рекета, препродаването на крадени в Европа коли, джебчийствто и телефонните измами. Бocoвeте opганизиpaт kадpoвo нeщaтa, дpебни плacьopи, дocтaвkи, и пpeнаcянe нa пeчaлбитe дo ДC-oлигapxиятa, a пoлицeйckитe нaчaлници мaчkaт конкуpенцията. Това обяснява рядко случващите се успешни акции за залавяне на сводници, трафиканти на момичета, трафиканти на дрога, крадци на коли, обирджии на жилища и др. подобни. Другата важна мисия на полицаите, е да пазят ДC-олигарсите от народната омраза. За да изпълняват тези свои задачи, началниците имат нужда от най-дебилната част от българското население, която ТЕ са назначили на работа в полицията, мангали-сводници, трафиканти, дилъри, изнасилвачи, крадци и главорези облечени в милиционерска униформа, и ползващи се с полицейски имунитет.: uni.su/zMyX9W

2022.03.22 | 13:39

1
Дъртaка трябва да гние в затвора. Болестите не му пречеха да бъде съучастник.

Добави коментар

Водещи новини