Хванаха десетки хиляди джигити при спецакция на Пътна полиция

  • 11 март 2022 14:30

  • 3724
  • 3
© Булфото

Има много случаи с превишение на скоростта с над 50 км/ч в населени места и на пътища, които са конструирани за по-ниски скорости. Това обяви Лъчезар Близнаков от Пътна полиция на брифинг, на който бяха отчетени резултатите от приключила специализирана полицейска операция, предаде репортер на Novini.bg. 

По време на спецкацията са съставени над 27 000 актове и фишове за установени нарушения. Над 27 000 е и броят на констатираните нарушения на скоростните режими.

Като доста неприятни примери за превишена скорост може да се посочи засечен автомобил, който се е движил със 148 км/ч при ограничение на скоростта 50 км/ч. Имаме случай на установен водач да се движи с 210 км/ч на автомагистрала навръх националния празник, заяви Близнаков.

231 шофьори са установени да шофират с алкохол в кръвта, а 82-ма са дрогираните шофьори, съобщи той.

Съставени са и 278 акта на неправоспособни водачи или такива, които са лишени от правоуправление по различен ред, стана ясно на брифинга.

Спецоперация по безопасност на движението в област Шумен

Константин Тодоров
3724 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Красавец

2022.03.11 | 18:21

3
Бих искала да ме глоби да му направя една свирка красив мъж

2022.03.11 | 14:54

2
Те добре са хванати и кво,няма да платят и готово,а вие нищо не правите освен неплатени фишове и актове като се криете у храсталака,сложете ги да се виждат на опасните и рискови места,а когато са от патрул да се вижда от далече патрулката,та да намаляват джигитите и да няма катастрофи,по-добре един спасен от колкото хиляди неплатени фишиве,па и да са платени пак е по добре да се спаси живот.
РУШКИ ПРИМИТИФФИ ГРОЗНИ

2022.03.11 | 14:32

1
Над смълчаните полета Е..б..а..Т Х,У,,Й,Ль О в д.у.п.е.т.о . Писан пиян Казак премина бялата пъртина. Зън, зън, зън, зън, бялата пъртина. Тепат Рушляците игриви, мятат заскрежени гриви, път из преспите се вие, Х,У,,Й,Ль О в селото се крие. Зън, зън, зън, зън, в селото се крие. Крематориумчета в снега се гушат, а коминчетата пушат, сякаш Рушляци са запрели пухкави къдели. Зън, зън, зън, зън, Пухкави къдели.

Добави коментар

Водещи новини