Издирват моторист от Кричим изчезнал мистериозно

  • 28 февруари 2022 17:47

  • 2911
  • 0
Издирват моторист от Кричим изчезнал мистериозно
© bulphoto (архив)

Моторист от Кричим изчезна безследно, близките му го издирват. Брат му Станислав е отправил призив за помощ в социалните мрежи и апелира всеки, който го е виждал и разполага с информация за него, да го потърси. 

Мотористът, който се казва Илиян, е напуснал дома си към 22:00 часа в петък. Не е взел телефон. Облечен е с черно кожено яке, черна каска, черен панталон и ботуши. Носи голяма зелена раница за къмпинг. Висок е около 178 см със слабо телосложение, с леко набола брада и прошарена средно къса коса.

Полицията издирва 41-годишен мъж от Костенец

"Няма как да се свържем с него, а и той няма как да ни потърси ако се наложи, защото е без телефон. Полицията е уведомена. Надявам се някой да го е видял някъде около Пловдив или в града", пише неговият брат.

Той е публикувал и снимка, като уточнява, че е от преди 2 години и че в момента е по-слаб и с малко по-дълга коса.

Мистерията се запита още повече от факта, че днес моторът му - син чопър е открит на Гребната база в Пловдив, но от Илиян няма и следа. Група от близки и приятели организираха издирването му в района, но досега то е без резултат, пише Марица.

"Моля, ако някой има някаква информация или го е виждал, да се свърже с мен на тел: 0896389220 - Станислав Тарашев, или да синализира в МВР", призовава братът. 

 

Мая Йорданова
2911 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини