Пиян беларуски шофьор на ТИР катастрофира в Лом

  • 21 февруари 2022 15:34

  • 1022
  • 1
Пиян беларуски шофьор на ТИР катастрофира в Лом
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Гражданин на Беларус, шофирал пиян ТИР с прикачено ремарке, е предизвикал катастрофа на улица „Людовико Миланези“ в Лом, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 20,40 часа снощи той е изгубил управлението на тежкотоварния камион, излязъл е в дясно от пътя и е помел метален пътен знак. Проверка на полицията с дрегер установила, че е седнал зад волана с концентрация на алкохол в кръвта от 2,42 промила, при пределно допустима норма от 0,50 промила. Нарушителят е задържан в ареста за денонощие, съставен му е акт. При инцидента по чудо няма пострадали хора, обявиха от полицейската дирекция в Монтана. 

Меле между ТИР и каруца, жена загина

По същото време младеж на 17 години от Лом, който няма шофьорска книжка, карал луксозна кола в града с висока скорост, загубил контрол над возилото на прав участък и ударил друга паркирана в централната част на града кола, като причинил материални щети на двете. Тестът му за алкохол показал 1,07 промила. На непълнолетния нарушител са съставени три акта, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1022 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
беларуса да бъде

2022.02.21 | 16:00

1
обесен на врат на путин

Добави коментар

Водещи новини