Съдийка от Апелативния спецсъд е загиналата на АМ "Тракия"

  • 31 януари 2022 19:58

  • 58114
  • 8
Съдийка от Апелативния спецсъд е загиналата на АМ "Тракия"
© bulphoto (архив)

Стана ясна самоличността на загиналата жена в тежкото пътнотранспортно произшествие на АМ "Тракия" в събота. При тежкия инцидент е загинала съдийката от Апелативния специализиран наказателен съд Емилия Петкова, съобщава 24 часа. 

По повод появилите се твърдения, че МВР крие самоличността на жертва на пътно-транспортно произшествие, ОД на МВР-Пазарджик уточнява следното:

"Поради характера на катастрофата с последващ пожар на двата автомобила не е имало физическа възможност да бъдат открити данни за самоличността на починалата на местопроизшествието. В такъв случай са необходими  криминалистически експертизи за сигурното и достоверно установяване самоличността на жертвата", добавят от ОД на МВР-Пазарджик.

Катастрофа с жертва затвори участък от АМ "Тракия"

"Веднага след  инцидента е публикувана първоначална информация за случилото се на територията на ОДМВР-Пазарджик. От момента на извършването на огледа на местопроизшествието и докладването на случая на дежурен прокурор се води досъдебно производство, под надзора на Окръжна прокуратура - Пазарджик.

Оповестяването на каквито и да било факти и обстоятелства по разследването би било възможно само със санкцията на наблюдаващия делото прокурор", посочват още от пресцентъра на пазарджишката полиция. 

Припомняме, че катастрофата става на автомагистралата сред Пловдив и Пазарджик в посока столицата. Първоначалната информация сочи, че съдия Петкова е спряла изненадващо в крайната дясна лента на автомагистралата, само че по-късно е блъсната от джип, който не е успял да спре. При удара автомобилът на спецсъдийката изгаря изцяло. Катастрофата и последвалия пожар станаха причина за затваряне на автомагистралата за няколко часа.

Внезапната кончина на съдийката е хвърлила в смут нейните сътрудници от Апелативния специализиран наказателен съд.

Като съдия в Апелативния спецсъд Емилия Петкова е произнасяла тежки присъди срещу представители на организираната престъпност, осъждани за рекет, изнудвания, палежи, наркоразпространение и ред други незаконни дейности. Един от наказаните от починалата съдийка е скандално известният рецидивист Емил Милев - Крокодила.

Novini.bg
58114 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Еми...

2022.02.01 | 05:57

8
Затова по нормалните магистрали има аварийна лента, а в багажника - триъгълник. И затова в колата нее се плямпа по телефоня.
nig

2022.02.01 | 00:17

5
убили са я, издебнали са я да е сама, разбира се колата изгаря напълно за да няма доказателства.
Сашо Марков

2022.02.01 | 03:36

7
Намали филмите. По добре се заеми с някаква работа, хем да бъдеш полезен за обществото, хем да не се натоварваш толкова с мисли, че не ти е силната страна.
Мира

2022.01.31 | 21:25

1
Навън да се види, че колкото и власт и пари да протижава някой то НЯМА безсмъртни.
Пешо

2022.02.01 | 03:34

6
Да се види че от затвор се излиза от гроб не. Какво нещо е живота.

2022.01.31 | 23:55

4
Ужас

2022.01.31 | 22:22

3
Абе каква е тази "Внезапната кочина или кончина" Няма ли българска дума за това!!!
popche

2022.01.31 | 21:41

2
поредната постановка ,това си е чиста поръчка..светла и памет

Добави коментар

Водещи новини