Венци Чикагото нападна лекар заради COVID ваксина

  • 17 януари 2022 19:13

  • 9473
  • 37
Венци Чикагото нападна лекар заради COVID ваксина
© Кадър: Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, се сби с личен лекар в Ново село, Русенско. От видео, излъчено на живо във Фейсбук става ясно, че причината е поставена ваксина, след която, по думите на Ангелов, имало трагични последици.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 31498

На кадрите се вижда бурен спор, окървавен лекар и Ангелов, който е превързван от медицинска сестра.

Поредно посегателство: Мъж нападна дежурен лекар във Варна

На последните избори Венцислав Ангелов беше кандидат за президент, но ЦИК не го допусна до участие заради проблеми в документите.

В здравната служба в 10:30 сутринта Венцислав Ангелов и съпругата на починал ваксиниран човек от селото са влезли в кабинета на д-р Ивайло Иванов. Потърсили му сметка защо, според тях, той е задължил въпросния мъж да се ваксинира и казал ли е докторът, че мъжът не трябва да се ваксинира с "Янсен", ако има сърдечни проблеми. По време на спора докторът бута телефона, с който Ангелов снима и започва боричкане, а в края се вижда кръв по доктора. Кръвта вероятно е от Венцислав Ангелов, който е превързван от медицинска сестра.

Въпреки обвиненията на Ангелов, хората от селото казват, че д-р Иванов не е задължавал никого да се ваксинира и всички го описват като добър специалист, който винаги помага на хората.

Д-р Иванов обяви, че ще направи това, което го посъветват адвокатите му.

"Беше поради факта, тъй като му казах, че е европейско изискване във всички ваксинационни центрове да има кратките характеристики на ваксините, които ги има в България. И му казах - защо нямате кратките характеристики на продуктите, които предлагате и тогава получих два юмрука в лицето, без да съм му посегнал или обидил", обясни Венцислав Ангелов пред БНТ.

"Аз го спирам. Аз оставям телефоните, той продължава да ме налага и аз го спирам с една ръка, да спре. Той не спира, повалям го на земята, кръвта ми тече върху него, казвам: "Спри се, луд ли си?" и той каза: "Добре, спирам" и тогава всичко приключи", казва още той.

Ангелов споделя също, че ще отнесе случая до прокуратурата. Тепърва се очаква и позицията на д-р Иванов.

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
9473 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар

2022.01.18 | 08:11

36
ИНТЕРЕСНО НА КАКВО МНЕНИЕ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МЪРТВИЯ ОТ ВАКСИНАТА АКО МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ!НО КАКТО ВИЖДАМ НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!
Petko Petkov

2022.01.18 | 09:21

37
niama za koga ve4e
gogo gerbera

2022.01.18 | 06:40

34
ABE IA DOLU RACETE OT ANGELITE V BIALO ,EI.

2022.01.18 | 08:10

35
СИГУРНО ИМА ОТ ТЯХ НЯКОЙ КОЙТО СЕ КАЗВА АНГЕЛ,НО НЕ ГО БЪРКАЙ С ПЕРСОНАЖИ ОТ КНИГАТА НА КНИГИТЕ-БИБЛИЯТА!

2022.01.18 | 04:05

33
докторътпзаслужава здрав бой , това е убиец печалбар

2022.01.18 | 04:05

32
ей докторче , ако подадеш жалба ще те потроша както трябва
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.01.18 | 03:30

31
Козёл ведёт овец на убой. Надо остановить!: uni.su/OKXzfn
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.01.18 | 03:28

30
Офце с овце, проумейте, че болниците са създадени да обслужват единствено и само кастата на върхушката. Всички останали влизат или в графа донори, или в графата ЗА УТИЛИЗИРАНЕ. В милиционерския клозет БГ, ако не сте от котилото на АбпФК и оставите свой близък в болница, знайте, че го оставяте в ръцете на джелати-българомразци, за да му вземат живота, а в много случай и имота! Санитарките в болниците са гнусни твари, професионални серийни убийци и имотни измамници!: В болниците-душегубки ви чакат българоубйци преоблечени като доктори и чистачки: uni.su/TxqzbV
◉‿◉Гюлчен от село Манастир

2022.01.18 | 03:27

29
Болниците са не само място за редуциране на населението и кражба на органи от живи и здрави млади хора, но и идеално място за извършване на човешки жертвоприношения, защото никой не разследва от какво е умрял някой в болницата, а се приема за достоверна констатацията на лекарите от същата болница. Най-опасно е за младите и здрави хора да влизат сами в болница по какъвто и да било повод, защото за секунди могат да бъдат натикани в някоя стая, вързани и подготвени за иземване на органи. После в моргата, умрял от ковид и точка. За болните няма опастност, защото никой не ще органи или клъв от болни хора. За вуду-ритуалите е същото, отвличат, връзват, извършват ритуалното убийство и после трупа в моргата уж умрял от ковид. Канибали заемат висши ръководни постове като в България, така и в целият свят.: uni.su/Il3HXg Например Aсен Бaлтов, един зъл вудо магьосник, вгледайте се в шапката му с черепи и картината зад него с безглавото одрано човешко тяло, държащо главата си под мишница!: uni.su/n12yIg
Beлзeвул

2022.01.18 | 03:27

28
☠.¸¸¸.Грoбoве и KOВЧEЗИ за българоyбийците Бoйко Mетодиев Бoрисов, Костадин Костадинов, Oлга Cотирова, Cтойчо Kацаров, Aнгел Kунчев, Pадан Kънев, Hиколай Bасилев, Tодор Kантарджиев, Xристо Xинков, Kрасимир Гигoв, Бoгдан Пeтрунoв, Hиколай Bитанов, Pадостина Aлександрова, Tрифон Bълков, Димитъp Пeтров, Hиколай Гaбрoвски, Mира Kожухарова, Лъчeзaр Tомов, Mария Cтаевска, Гeoрги Moмeков, Любoмира Глoмб, Kостадин Aнгелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
ஜMилeна от Bелико Tърновоஜ

2022.01.18 | 03:25

27
Браво на Bенци! Само тpeпaне за каcапите-човекoубийци наречени лекари! Требва да се избият докрак! Хора не ходете в човеко-kлaнниците наречени болници! Лекарите са кучетата на Дявола, изпратени във видимиат свят, за да унищожат човеците! Болниците са инструмент на CЗO за редуциране на населението. Болниците са места в които медицинските сестри чрез изтeзaния принуждават хора да им подарят имотите и парите си, след коeто ги yбивaт. Болниците са места в които работят търговци на чoвeшки oргaни. Хoра не дaвайте близките, дeцата и рoдителите си в бoлници, не хoдете в бoлници, зaщото тaм рaбoтят yбийци в бeли прecтилки.: uni.su/TxqzbV
Мрете бе!

2022.01.17 | 22:26

13
Да ви e.бa у плоскоземците! И тая Корона да я e.бa, че не можа да ви затрие!

2022.01.18 | 01:43

26
Да та е.б.а у кръглоземеца ,а е бегай за бустерче та да не минеш след някой ден в отбора на плоскоземците и се варди с по три парцала на нуцуната и памперса на насрания задник че бацила яко мори ваксани,направо си ги хруска.

2022.01.17 | 23:08

15
то ваксето служи за затриването бе лумпенче, ковидчето е просто причината да се изхакаш с игличката. анадъм му? или да ти говоря с шамар?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини