22-годишен е в болница след масов бой в Елин Пелин

  • 10 януари 2022 13:12

  • 672
  • 0
22-годишен е в болница след масов бой в Елин Пелин
©
Слушай новината

Млад мъж е в болница в тежко състояние след масов бой в Елин Пелин.  Причината за инцидента е момиче, разказват близки на пострадалия.  Боят е станал в петък вечерта на паркинг в центъра на града. Пострадалият – 22-годишният Кристиян се среща със свой връстник - Петър. Между двамата отдавна има напрежение, в центъра на което е момиче, информира Нова телевизия. 

Кристиян  Петър започват да спорят при срещата си, след което кавгата ескалира и се стига до бой. В същото време приятели на Петър се опитват да му помогнат и също скачат на бой на Кристиян. Той е хоспитализиран с множество наранявания, включително черепно-мозъчна травма.

Нощен екшън: Масов бой с тояги в с. Доганово

“Брат ми е жестоко пребит от няколко младежи. Първо са били 5- 6...после още двама. Намесил се е очевидец, който разказва, че брат ми е бил по корем на земята... и те са продължили да го бият”, разказва Десислава Ангелова, сестра на пострадалия младеж.  

В района има камери, чийто записи вече са иззети от разследващите. Още в петък двама от участниците в боя са задържани още в петък за срок от 24 часа. От Прокуратурата съобщиха,  че към този момент повдигнати обвинения няма, но има образувано досъдебно производство. 

Калина Христова
672 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини