Соственикът на "Делта Гард" на разпит в ГДБОП

  • 15 ноември 2021 15:10

  • 16685
  • 7
Соственикът на "Делта Гард" на разпит в ГДБОП
© Булфото

Соственикът на охранителната фирма "Делта Гард" Димитър Спасов – Митко Каратиста се яви на разпит в ГДБОП, предаде Агенция Булфото. 

"Няма как да помня през 2005 г. кого съм качвал в колата си. Младен Маринов не го познавам. Призовавам утре правосъдния министър да се подложим на полиграф и да се разбере дали казва истината или не", заяви той пред журналисти на влизане в сградата на ГДБОП.

Бившият вътрешен министър Младен Маринов е извикан в МВР

"Бойко Рашков работи по поръчка", отбеляза Димитър Спасов. "Да се използва държавата за постигане на някакви лични цели, е брутално. Нито сме се обличали като полицаи, нито сме били протестиращи. Трябва да си много прост и ограничен, за да повярваш на едно такова твърдение", коментира още охранителният шеф.

Димитър Спасов се оплака, че е подложен от месеци на институционален натиск и е тръгнала процедура по отнемане на лиценза на фирмата по едно скалъпено обвинение за самоуправство.

"Всички, които са замесени в репресиите срещу нас, ги чакат много тежки дни. В съдебната зала. Ние сме се утвърдили на пазара от 17 години, създали сме име. И някой да дойде по поръчка да ни унищожава. В крайна сметка ще има комисии, които ще разгледат действията на тези хора срещу нас. Аз не се притеснявам да говоря", предупреди Димитър Спасов.

Сн. Булфото

Мая Йорданова
16685 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
РАДЕВ ГОРД ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ

2021.11.15 | 16:04

4
Мутрата от С.И.К, мияча на колите на бай Миле(Умрелия П.Р.И.М.И.Т.И.Ф),Пашат (а) и Мад (жо) К..А..У..Н..Я , автокрадеца на скъпи мерцедеси от Будапеща през 1990г.-осъден и лежал в затвора в Панкрац - Чехия, убиеца на Мишо бирата и неговата съпруга, както и на генерал Владо Танов, контрабиндиста гавгстер от масовата контрабанда на бензин за Югославия през 1999г, източилият милиардите от КТБАНКА, откраднал други милиарди от схемата на Ружа за уан-коин за чието препиране в долари ходи до Саудитска Арабия, О.А.Емиратства и вигра танца на сабите ,главният бос-какпо ди тути капи контролиращ заедно с ЦРУ милиардните потоци на хероина, кокаина идващи от афганистан и южна америка, и на произведената синтетична дрога в заводите на гангстера Кирил Домусчиев в посока Турция, арабският пазар, виновника за провала на стратегическите енергийни мегапроекти, южен поток, бургас-александруполис и АЕЦ Белене нанесли многомилиардни загуби за България през следващите 50 години, довел народа до крайна бедност и първа място по самоизгаряния, бесения, хвърляне от високи сгради и под влакове. Това е Боко банкянската т.и.к.в..а, още известен като агент Буда, Боко хъба, Р.А.П.О.Н.А ,Боко-българоубиеца и мутрата от С.И.К. ЕМи немоге ГОВЯДОТО БАНКЯНСКо просто немоге да с е сравнява с РУМЕН РАДЕВ,, НИТО ЗНАЕ АНГЛИИСКи , нито има някаква дори елементарна КУЛТУРА!! прозто КУХОО ИНФАНТИЛНО ГОВЯДО ХУЛИГАн което в неделя ОТИВА НА БЕСИЛОТО!!!1

2021.11.15 | 20:35

7
ЗАЩО ПП И ПАШКОВ М Р А З Я Т ТОЛКОВА ББ - ЗАЩОТО Е ПО-КАДЪРЕН ОТ ТЯФХ
РАДЕВ ГОРД ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ

2021.11.15 | 17:58

6
Имам маиак ти !
Ятак Кръволок

2021.11.15 | 17:32

5
Дай документ, документ дай. Думи, думи,думи .... Нямаш ли?
Не го познаван този,

2021.11.15 | 16:01

3
Но Бойко Рашков да каже какви му бяха връзките с Райко Петров,който беше следствен по делото Луканов и да каже ходил ли е на лов с Райко,в Монтанското село Смоляновци??

2021.11.15 | 15:53

2
Боклук, дойде вин времето.....
ШТи пръсна ГЛАФАТА

2021.11.15 | 15:53

1
ТАА АП Пи шка малак кфо са пънее. ша мрешшш бе ГОфффнооо мИРИЗЛИФООО ненугно

Добави коментар

Водещи новини