Родителите на убития в Сливен Божидар Иванов поискаха доживотна присъда за убиеца

  • 07 ноември 2021 15:57

  • 2113
  • 0
Родителите на убития в Сливен Божидар Иванов поискаха доживотна присъда за убиеца
© Getty images

Родителите на убития преди седмица в Сливен Божидар Иванов, негови роднини и приятели поискаха най-тежкото наказание за убиеца му. Днес те се събраха на площад „Хаджи Димитър“ и подпалиха снимки с лика на задържания за убийството, след което направиха шествие до сградата на съда и общината, скандирайки „До живот“.

Димитър и Мария Русчеви коментираха, че вярват на съдебната система и очакват най-тежкото наказание за убиеца на сина им. 

"Искаме да ни чуят българското правосъдие и полицията. Вярваме във тях и сме сигурни, че ще намерят всички участници в убийството. Защото съм сигурен, че има много, които са участвали в убийството и си мислят, че ще минат ей така – гратис".  

Разкриха подробности за жестокото убийство на младия мъж в Сливен

"Искам честна присъда! Искам най-тежкото наказание!"  Пред сградата на Окръжен съд множеството отправи молитва за справедлив процес и наказание.   "Боже! Ти сложи ръка на всички, които са замесени, на всички, които са били съучастници! Бял ден да не видят, Боже! Амин!" 

Миналата седмица в петък 30-годишният Божидар Иванов бе убит по особено жесток начин – с множество удари с нож, в автомобила си на спирка до Стария затвор, докато е чакал приятелката си. Часове след кървавата разправа заподозреният извършител бе арестуван, а първоначалната версия за убийството е ревност. 

Теодора Александрова
2113 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини