Арестуваха ловеца на педофили в интернет, той: Знам кой е подал жалбата срещу мен

  • 27 октомври 2021 07:35

  • 2714
  • 4
Арестуваха ловеца на педофили в интернет, той: Знам кой е подал жалбата срещу мен
© Кадър - Нова телевизия

Знам кой е подал оплакване срещу мен. Клипчето за този човек все още не е публикувано, затова ще запазя в тайна повечето подробности. Мисля, че някой го е финансирал и е въпрос на лични интереси. Това заяви в ефира на Нова телевизия 17-годишен Ален, който е един от „ловците на педофили” в интернет.

От полицията потвърдиха Ален е бил задържан. Обвинението, което е било отправено към него, е за нанасяне на телесна повреда. Сега предстои Софийската районна прокуратура да реши и установи дали това се е случило в действителност. 

Освен него, задържани още били момиче и момче. „Същевременно, друго момче трябваше да бъде задържано, но не беше в София. Останахме в Първо РУ около 8-9 часа. Пуснаха ни вследствие на граждански протест. По двама полицаи ни взеха от домовете. Когато отидохме първо започна разпит. След това ни вкараха в ареста”, добави момчето.  

Ален разказа, че е имало и втори разпит, който определи като нещо интересно - детска психоекспертиза по телефона. „Разследващият полицай отвори телефона си, влезе във видео разговор с човек, който се представи за психолог, и започна да ни пита за ситуацията. С цел да определи дали сме психически стабилни, или не. Очевидно това не е психотест. Искаха да изкарат сведения, които преди не сме дали”, каза още той.

Цветлин Йовчев: Тепърва ще се сблъскваме с педофили и терористи, защото нямаме единна система между службите

Случвало се е да бъдем по-груби с някои от хората, които сме снимали, но не е имало саморазправа с тях, нито средна или тежка телесна повреда, категоричен е той.

Заловили сме 28 души. Ще продължим да го правим, както и ще стартираме няколко нови проекти. Няма хора, които са се отказали да работят с нас, но се появиха няколко организации, които започнаха да ни подкрепят.

Последвайте канала на

Калина Христова
2714 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ХХХ

2021.10.27 | 17:14

4
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ШИБАМ CBИHЯТА ПЕЕВСКИ

2021.10.27 | 10:19

3
Крадецът Бойко Методиев Борисов го е пpeдaл, за да нaлита на мaлoлeтни като Cecил Каратанчева.
Васо Сръбския

2021.10.27 | 10:11

2
Стойчо Кацаров трябва да хванат
като го правят

2021.10.27 | 10:08

1
Срам!!! Срам!!! Срам!!! Как може този буден младеж да е задържан,а ония педофили играейки си с деца да бъдат на свобода и необезпокоявани

Добави коментар

Водещи новини