СДВР: Венци Боксьора от Световрачене е задържан заедно с още 3 лица

  • 07 октомври 2021 11:54

  • 2584
  • 2
© Novini.bg

От вчера за няколко дни се провежда специализирана полицейска операция на територия на Нови Искър. Целта е да се извърши профилактика на лицата от криминален контингент. Това заяви на брифинг на СДВР пред медиите старши комисар Георги Алексиев.

Той каза, че се извършват проверки на МПС-та, на граждани, за наличие и употреба и на наркотични вещества от граждани.

„Придобита е информация за лица, които разпространяват и употребяват наркотични вещества. Задържани са 4 от лицата. Въпросното лице (Венци Боксьора) е сред тях. Намерено е голямо количество тревиста маса. Намерени са два газови огнестрелни пистолета. Извършва се проверка успоредно с това за редовността на документите за оръжията“, обясни старши комисарят.

Мъж тормози софийско село

По думите му се извършват проверки, за да се установи, че лицето е нарушило домашния арест. Проблем обаче е да се намерят свидетели, които да кажат, че лицето е нарушило мярката. Той беше категоричен: „Не става въпрос за организирана престъпна група или по-сериозно разпространение на наркотични вещества“.

Алексиев каза, че сериозен проблем е липсата на съдействие от страна на гражданите, защото те не дават сведения пред органите на полицията.

Теодора Александрова
2584 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Донкихот

2021.10.07 | 19:17

2
Този го прикрива
Гост

2021.10.07 | 12:01

1
Абе еи управляващи, вчера показаха това лайно какви ги върши и как е възможно да се търпи това, че какво чакате населението ли да го заличи? Биете невиини граждани и ги задържате без пречима а тоз гамен се прави на терминатор

Добави коментар

Водещи новини