Тежка катастрофа с двама ранени затапи движението по пътя София - Варна

  • 16 август 2021 16:39

  • 1674
  • 2
Тежка катастрофа с двама ранени затапи движението по пътя София - Варна
28 0дни
© Pixabay

Катастрофа е станала на пътя София - Варна край Велико Търново, съобщи читател на Novini.bg. На мястото на инцидента има полицейски коли и линейка, а движението е много затруднено.

От пресцентъра на АПИ също разпространиха информация за катастрофата. 

Тежка катастрофа със загинали затвори пътя Русе - Бяла

Временно движението по път I-4 В. Търново-Шумен при с. Шереметя е ограничено поради катастрофа. Обходният маршрут за леки автомобили е по път I-4 Южен пътен възел при Велико Търново - път I-5 Велико Търново - Русе през Поликраище – път II-53 Поликраище - Лясковец – път I-4 Велико Търново - Шумен и обратно. Товарните автомобили изчакват на място, информират от агенцията. 

По първоначална информация лек автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в друга кола, която се е преобърнала и се е самозапалила, а в същото време е ударила и трети автомобил. В обърнатата кола е пътувало семейство с две деца. По първоначални данни мъжът и жената са с фрактури, децата не са сериозно пострадали. Всички са откарани за преглед във великотърновската болница, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Велико Тръново. 

Филип Епитропов
1674 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Не се спряха

2021.08.17 | 05:12

2
Пак ли БМВ?
Ние

2021.08.16 | 18:30

1
Днес катастрофа затапи пътя София Париж.

Добави коментар

Водещи новини