Какво е състоянието на детето, което бе блъснато в Бургаско?

  • 12 август 2021 07:45

  • 693
  • 2
Какво е състоянието на детето, което бе блъснато в Бургаско?
© Кадър Нова телевизия

3-годишно дете пострада, след като беше блъснато от лек автомобил, извършващ маневра на заден ход. Инцидентът е станал във вторник вечерта в бургаското село Руен. Детето е настанено в Отделението по неврохирургия на Университетската болница в Бургас без опасност за живота.

Във вторник вечерта момчето, играело на улицата с още трима свои връстници, далеч от погледите на баба си и дядо си. Жената разбрала от другите деца, че нещо става.

Детето веднага е било откарано болница.

Кола блъсна 3-годишно дете в Бургаско

„То е прието със мозъчно сътресение, с травма на главата и охлузвания по тялото. Обработени са всичките раневи повърхности, които са нанесени по тялото и се провеждат допълнителни консултации при необходимост”, обясни д-р Светослав Тодоров, зам.-дир. на УМБАЛ- Бургас.

22-годишният шофьор, блъснал детето, е бил тестван за алкохол и наркотици. И двата теста са били отрицателни.

„Причина за настъпилия пътен инцидент е маневра, предприета от страна на шофьора, която е на заден ход. Явно той е нямал добра видимост, в резултат, на което детето неочаквано се е появило зад автомобила и той го е блъснал леко с бронята”, заяви пред Нова телевизия Цветелина Рандева, говорител – ОД МВР- Бургас.

Бабата на пострадалото дете разказа, че след като дъщеря й починала, тя се грижела за пострадалото момче и едногодишната му сестричка.

Детето ще остане под лекарско наблюдение още няколко дни.

Десислава Станева
693 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.08.12 | 08:48

2
Cigani li sa?
Мда

2021.08.12 | 08:43

1
Дъртите мангали защо не са гледали чаавето?

Добави коментар

Водещи новини