Челен удар взе живота на жена на пътя Димитровград - Стара Загора

  • 01 август 2021 12:44

  • 8269
  • 2
Челен удар взе живота на жена на пътя Димитровград - Стара Загора
© Булфото (архив)

Жена е загинала при катастрофа на пътя Димитровград - Стара Загора в участъка след село Радиево. Инцидентът е станал в 10,45 часа тази сутрин, съобщиха от КАТ - Пътна полиция Хасково.

По първоначална информация лекият автомобил, в който е пътувала, по неизвестни причини е напуснал пътното платно вдясно.

Войната по пътищата пак взе жертва

След това се е върнал обратно и е навлязъл в насрещното движение, където е последвал челен удар с друг автомобил, предаде БТА.

При произшествието има и друга пострадала жена, която е била откарана в болница. Движението в района е било затруднено, но не е било спирано.

Радина Лазарова
8269 2

Коментари 2

Добави коментар
дпс

2021.08.01 | 15:40

1
Живей в страх господин агент на държавна сигурност доктор почетен председател Ахмед Доган.
дпс атака имейли блоирани

2021.08.01 | 15:53

2
Метода на Магьосника на имейлите Създава се имейл акаунт. Определя се максималния размер на един файл за изпращане за един имейл и се определя максималния брой файлове и максималния общ размер от файлове за един имейл. Примерно 2 по 10MB и 1 по 5MB общо 25MB. За цел се избира поща, която не е от гигантите като гмайл, а такъв на локален сървър с ограничени хардуерни възможности. Избират се клиенти на целта колкото може повече на едно изпращане, примерно 25, 50, 100. До целта се изпращат колкото се може повече имейли примерно 200 имейла с прикачените файлове описани по-горе. Огромното количество данни претоварва целта и/или изтрива най-старите/съществуващите съобщения. Няма значение от ОС, съдържанието на файловете или ползваната поща на атакуващия. Магията е в резултата, дявола е в детайлите.

Добави коментар

Водещи новини