Издирват 52-годишна жена от Кнежа

  • 14 април 2021 09:21

  • 804
  • 0
Издирват 52-годишна жена от Кнежа
© Булфото

Жена от Кнежа е в неизвестност вече повече от седмица. Майка й и сестра й правят всичко възможно да я намерят, но от нея до момента няма никаква следа. 52-годишната Илиана Христова не е взела дори личната си карта. Според близките й, няма и пари у себе си, предава Нова телевизия.

„Дойде във вторник на обяд, беше спокойна. Нямаше никакви признаци да се е случило нещо лошо. Следобед си тръгна и оттогава нищо не знам. Внукът ми каза, че тя се е прибрала и се е скарала с мъжа й и той е казал да връща при мен. Дъщеря ми е излязла, но не е идвала при мен. От тогава я няма”, разказа Радка Ангелова, майка на изчезналата жена.

МВР издирва мъже, свързани с тежко престъпление, виждали ли сте ги

„Аз знам, че сестра ми и съпругът й имаха скандали постоянно. Стигало се и до побой. В сряда следобед племенника ми се обади и я търсеше при мен. Попитах го какво е станало и той каза, че майка му я няма от вторник вечерта.

Зетят ми обясни, че е имало скандал, тя го е ударила с хляб, а той й е ударил шамар и е излязла”, каза Детелина Венциславова, сестра на изчезналата. Съпругът на жената отказа да застане пред камера и обясни, че очаква полицията да си свърши работата.

„Провеждаме редица издирвателни мероприятия. Проверени са множество адреси. Към момента няма следа”, каза инспектор Калин Добрев, началник на Районно управление-Кнежа към ОД на МВР-Плевен.

Novini.bg
804 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини