Митьо Очите: Разплакаха дъщеря ми!

  • 11 май 2012 12:42

  • 5901
  • 3
Митьо Очите: Разплакаха дъщеря ми!
©

Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, твърди, че не е задържан във връзка с готвено покушение на висш полицай в София. Информацията опроверга самият той пред Нова телевизия.

Той бе категоричен, че не е подготвял убийството на висш полицай от ГДБОП заедно с Антон Петров-Хамстера и заяви, че не желае да бъде свързван с него. Желязков твърди, че е ходил в бургаската полиция, но по друг повод.

„Аз в София не съм бил. В София бях преди 20 дена поради здравословни проблеми. Обижда ме, децата ми са големи и разбират, не е нормално. Аз да стоя вкъщи и изведнъж да казват - баща ти е арестуван, голямата ми дъщеря дори се разплака", каза Димитър Желязков.

Веднага след като е прочел в интернет новината за ареста си, той е потърсил адвоката си. „Нямам никакво намерение да ви обяснявам какво си говоря с клиентите. Вас ви интересува дали е арестуван – не е арестуван", коментира адвокатът Илиян Василев.

Последвайте канала на

Novini.bg
5901 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.05.12 | 14:06

3
Много ви стана, много реклама, много мазнене на премиера, точно играете филм, а положението в държавата си остава същото трагично каквото го оставиха и ония комунисти, нямам думи..... аз съм едва на 21 и моята най-голяма мечта си остава да изчезна завинаги от тази гадна държава !!!
лигльото

2012.05.12 | 12:35

1
Ами какво чакаш, изчезвай, ама не ти стиска.Вече сме в Европа и границите са отворени. Аман от такива като теб , дето само плюят и чакат мама и тати да се приберат, да дадат някой лев за Астрата. А тези които работим, да те субсидираме.

2012.05.12 | 12:36

2
Между другото нищо чудно тия двамата да са замислили такъв атентат ! Те само с това се занимават ! Техния стимул за пари е само такъв ! Но аз само изявявам мнение ! Иначе ние умираме от глад !!!

Добави коментар

Водещи новини