Влак удари кола на жп прелез

  • 19 март 2021 15:44

  • 1002
  • 2
Влак удари кола на жп прелез
© bulphoto (архив)

Пътнически влак, пътуващ в посока към Горна Оряховица, е блъснал лек автомобил на жп прелез със светлинна и звукова сигнализация между селата Правда и Янтра.

Инцидентът е станал около 13:30 ч.

Шофьорка опита да изпревари влак, сега се борят за живота ѝ

По първоначална информация пострадали няма, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново.

Водачът на автомобила е откаран за преглед в Спешна помощ - Г. Оряховица с главоболие. Влакът е освободен да продължи по разписанието си.

Изчакват се резултатите от прегледа, за да се прецени дали произшествието ще бъде обработено по административен ред или ще се образува досъдебно производство.

Мая Йорданова
1002 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Denisea19

2021.04.10 | 03:55

2
­В­­и­ж­т­­е­­­ ­­­м­­о­­я­т­­­а­­­ ­т­­и­­й­­­н­­­ ­­п­­­у­т­­­к­­а­ ­­-­­ ­­W­W­­W­­.­­­B­­G­­­1­­­7­­.­C­L­­U­­B­­
ХХХ

2021.03.19 | 17:23

1
ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН ВСЕКИ ДЕН СЕ ОТКРИВАХА ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ СЪС ИСТИНСКА ХРАНА БЕЗ ГМО И МНОГО ВКУСНА А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕКА ХОРАТА КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАТО МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ ТАКА А ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ДА НЕ ПИШАТ ПО ТЕМАТА

Добави коментар

Водещи новини