Задържахме алабнец, издирван в Италия за наркотрафик

  • 17 март 2021 14:43

  • 676
  • 1
Задържахме алабнец, издирван в Италия за наркотрафик
© Getty Images/Guliver

По искане на Окръжна прокуратура – Кюстендил съдът е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ на албанския гражданин B.A.

44-годишният чужденец е бил задържан на 04.03.2021 г. на ГКПП Гюешево при влизане в страната. При извършена гранична проверка е било установено, че за него има хит – съвпадение с данни за въведен сигнал в Шенгенска информационна система от Италия.

Предаваме албанец на Италия заради шест престъпления

В.А. е бил обявен за международно издирване на основание Европейска заповед за арест, издадена от прокуратурата в гр. Флоренция, за участие в организирана престъпна група. В чужбина той е бил осъден на 8 години „лишаване от свобода“ за трафик на наркотици и психотропни субстанции, от които следвало да доизтърпи около 3 години и 4 месеца. От извършената експертна справка е видно, че представения от В.А. паспорт е истински, като по-рано чужденецът сменил фамилното си име S. на B.

Предстои провеждане на екстрадиционно производство спрямо задържания албански гражданин, издирван в Италия, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Последвайте канала на

Novini.bg
676 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХ

2021.03.19 | 13:36

1
ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН ВСЕКИ ДЕН СЕ ОТКРИВАХА ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ СЪС ИСТИНСКА ХРАНА БЕЗ ГМО И МНОГО ВКУСНА А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕКА ХОРАТА КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАТО МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ ТАКА А ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ДА НЕ ПИШАТ ПО ТЕМАТА

Добави коментар

Водещи новини