Работничка блъсна с кола своя колежка и избяга

  • 01 март 2021 13:53

  • 1664
  • 3
Работничка блъсна с кола своя колежка и избяга
© Pixabay

Работничка блъсна с кола своя колежка на тротоар в Смолян, според информация от полицията и разказ на пострадалата. Шофиралата колата 63- годишна жена е напуснала мястото на инцидента и е установена по-късно след издирване на колата. И двете жени са излизали от нощна смяна в един от заводите в Смолян, като пострадалата е организатор на производството и пряк началник на шофиралата.

Автомобил "Рено Клио", управляван от 63-годишната Мария И. при завой се качил на тротоара и блъснал пешеходката Емилия Ж., преминавайки с предната гума през крака й. Веднага след инцидента колата напуснала с бясна скорост мястото, оставяйки падналата на тротоара жена в безпомощно състояние. Водачът на колата е установена от полицията няколко часа по-късно в дома й, след като автомобилът е издирен по номера.

НСО ще следи за сигурността на 3-ти март в столицата

Пострадалата Емилия Ж. смята, че инцидентът не е случаен, а умишлен. Шофиралата дори не се опитала да й окаже първа помощ. На Емилия е назначено домашно лечение, а възстановяването ще отнеме седмици заради контузиите по крака.

Novini.bg
1664 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Sherrya18

2021.04.10 | 03:57

3
­В­­­и­­ж­­т­­­е­­­ ­­­м­­­о­­­я­­­т­­а­­­ ­­т­­и­­­й­­­н­ ­­п­­у­­т­­к­а­­ ­-­­ ­W­­­W­­W­­­.­­­B­­­G­­­1­­­7­.­C­­­L­U­­­B­­
МУТРИ ВЪН

2021.03.01 | 21:47

2
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ БНО. С.ТРИФОНОВ Е ЛЪЖЕЦ И БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС НАЙ -ГОЛЕМИТЕ МУТРИ А Б.БОРИСОВ Е КРАДЕЦ И ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМ
Веселин Василев

2021.03.01 | 15:04

1
Добре все пак,че не е ударила полицай!!

Добави коментар

Водещи новини