Закопчаха крадци за серия от обири на домове и фирми в Сливен

25 януари 2021 14:44

Закопчаха крадци за серия от обири на домове и фирми в Сливен
© Булфото (архив)
1511 0

Криминалисти от участък „Надежда“ са задържали извършители на серия от кражби от частни домове и фирми. Това съобщиха от ОДМВР-Сливен. 

В края на миналата седмица са заявени кражби от фирми, намиращи се в индустриалната зона на град Сливен. Откраднати са метални предмети и различни видове авточасти. За своевременното разкриване на престъпленията е проведена специализирана операция на територията на град Сливен и квартал „Надежда“.

Закопчаха масов автоапаш във Варна

Задържани са двама криминално проявени мъже на 24 и един на 31 години от град Сливен. Тримата са направили пълни самопризнания и са предали част от откраднатите вещи.

В хода на разследването се установява, че задържаните са отговорни за кражба на два велосипеда от частни имоти в сливенския квартал „Речица“, оградни панели, ел. проводници и тела от луминесцентни лампи от фирми в град Сливен. Общо нанесените щети са за около 5200 лева.

Обир в кв. "Сухата река": Двама крадат, трети държи стълба, четвърти пази

Тримата са отведени в РУ-Сливен и първоначално задържани за 24 часа. Работата по образуваните досъдебни производства продължава под надзора на Районна прокуратура-Сливен. 

Радина Лазарова
1511 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар