Меле на пътя край Търговище! Един човек загина

  • 21 януари 2021 14:27

  • 8245
  • 1
Меле на пътя край Търговище! Един човек загина
© Булфото (архив)

Един човек е загинал в катастрофата на път I-4 в област Търговище по предварителна информация. Това съобщиха от ОДМВР - Търговище.

Поради настъпилия пътен инцидент на път София - Варна на територията на община Антоново – след с. Моравица, в близост до границата с област Велико Търново, движението на МПС в този участък временно е преустановено за извършване на процесуално-следствени действия.

Разкриха подробности за бруталното меле вчера на пътя Велики Преслав-Търговище

По първоначални данни се касае за сблъсък между товарен и лек автомобил. Сигнал за произшествието е получен около 13.22 ч.

На мястото на инцидента своевременно са пристигнали екипи на ОДМВР - Търговище и ОДМВР - Велико Търново, които регулират движението. На водачите на леки автомобили, пътуващи в посока гр. София, се предлага обходен маршрут през с. Черни Бряг – с. Железарци, откъдето се излиза на пътя София-Варна, а на пътуващите в посока гр. Варна – същия маршрут в обратен ред.

Свещеник загина на път за погребение

Полицейски екипи на място предлагат обходен маршрут и на водачите на товарни автомобили, като отклонението е в посока гр. Бяла. Ония от водачите на товарни автомобили, които не желаят да ползват обходния маршрут, ще се наложи да изчакат край първокласния път до приключване огледа на местопроизшествието.

Радина Лазарова
8245 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НЕ ПОДРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.22 | 20:45

1
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

Добави коментар

Водещи новини