Полицаи откриха оранжерия за отглеждане на канабис в хотел в Слънчев бряг

  • 21 януари 2021 12:01

  • 1418
  • 3
Полицаи откриха оранжерия за отглеждане на канабис в хотел в Слънчев бряг
© МВР

Оранжерия за отглеждане на канабис е открита в хотел в курорта "Слънчев бряг". Оранжерията се е помещавала в специално пригодени хотелски стаи, стопанисвани от 47-годишен мъж от Несебър. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

При специализирана полицейска операция са намерени и иззети: ръчно изработени и съобразени с кубатурата на помещенията филтри за неутрализиране на отделяната от растенията миризма, 11 нагряващи лампи с алуминиеви рефлектори, пригодени за отдаване на изкуствена светлина, специално инсталирана вентилационна система, уред за измерване на температура и влага, преобразуватели за ток, както и пет туби с различна вместимост, съдържащи различни подхранващи и наторяващи течности.

Разбиха конопена мини оранжерия в Пловдивско

От оранжерията са иззети над 100 конопени растения, отглеждани в саксии.

47-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо производство. Материалите, събрани до момента, са докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Последвайте канала на

Novini.bg
1418 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
иванчо

2021.01.21 | 16:24

1
пак някой не си плати както и на когото трябва ........ за няколко тревички толкова пушилка! целия свят разбра, че дивият коноп е безкрайно полезно растение и най-вероятно точно затова продължават да го представят, като страшен наркотик

2021.01.31 | 00:37

3
Глупчо, убиецът на Милен беше нашмъркан. Отвори статистиката и виж колко ПТП са причинени от напушени и колко от пияни. Друг е въпроса как пък свърза лечебните свойства на канабиса, за които говори Иванчо със шофирането.
Пет

2021.01.22 | 10:52

2
Ами...иванчо...вземи си отглеждай и ти и си го пуши и..карай нарушен...да те видим до Къде ще стигнеш..убиеца на журналиста Милен Цветков и той беше напушен..много умно..

Добави коментар

Водещи новини